Bogdan Stelea, Virgil Stanescu, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu au fost Sales Adviseri pentru o zi la H&M Unirea

H&M Unirea a fost miercuri, 12 februarie, gazda unei eveniment inedit. Patru dintre cei mai apreciati barbati din lumea sportului si showbizului autohton au facut parte, pret de cateva ore, din personalul magazinului.

Astfel, Bogdan Stelea, Virgil Stanescu, Vlad Craioveanu si Andi Moisescu au stat la casa de marcat, au consiliat clientii magazinului in alegerea celor mai potrivite tinute, totul intr-o atmosfera extrem de vesela si relaxata.

Clientii au putut face poze cu idolii lor si s-au declarat foarte incantati de surpiza pregatita de H&M Unirea.



Actiunea aceasta se inscrie in campania locala de promovare a celei mai recente colectii semnate David Beckham, David Beckham Bodywear by H&M. Colectia de primavara David Beckham Bodywear aduce o viziune proaspata asupra lenjeriei de corp clasice si a fost lansata in magazinele H&M selectionate, precum si in mediul online.

Noile piese vestimentare completeaza colectia de baza David Beckham Bodywear, care, inca de la lansarea sa, in februarie 2012, a ocupat un loc esential in garderobele barbatilor din intreaga lume. Colectia actuala cuprinde printre elementele de noutate si o linie de piese vestimentare David Beckham Bodywear pentru copii.



Noua colectie este promovata printr-o campanie de comunicare ce include un spot TV al carui protagonist este chiar David Beckham. Spotul a fost vizionat pentru prima data de spectatorii din intreaga lume, pe data de 2 Februarie, chiar in timpul celebrei Gale Super Bowl.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod