Cum să arăți și să te simți bine prin nutriție și sport?

Ca femeie e foarte important să te simți bine în corpul tău și să fii plină de energie și vitalitate pe tot parcursul zilei. Iar asta presupune un stil de viață sănătos, alimentație corectă și mișcare. Toate ne dorim un corp frumos și sănătos, dar cel mai adesea presiunea timpului și solicitările zilnice ne depășesc și ajungem să neglijăm acest aspect.
Însă, depinde doar de noi să nu renunțăm la visele noastre, să ne amintim în fiecare moment că se poate, și mai ales, să nu uităm nici o clipă că merităm să arătăm și să ne simțim bine.

Cea mai în măsură să ne vorbească despre aceste lucruri este Cori Grămescu. Ea a ajuns să fie un antrenor și nutriționist de succes la capătul unei căutări personale. Își dorea să gasească acea cale prin care să ajungă să arate bine, să se simtă sănătoasă și în echilibru.
Și astfel, prin propria experiență a ajuns să descopere secretele unui stil de viață sănătos, aplicabile și eficiente în contextul ritmului de viață alert al societății actuale.

Pe 20 Februarie, Cori abordează acestă temă în cadrul comunității Femeile Merită. Participantele la workshop vor afla care sunt beneficiile unui stil de viață sănătos, cât de important este sportul în viața fiecăreia dintre noi, ce putem face în acest sens, și mai ales, vor afla că “lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât par.
Vom învăța împreună care sunt principiile simple pe care trebuie să le adoptăm pentru a ne îmbunătăți starea de bine, de a ne atinge obiectivul în greutate și de a-l menține.”

Workshop-ul va oferi informații utile atât doamnelor care au o viață activă din punct de vedere profesional și cărora programul nu le permite să ajungă la o sală de sport și nici să țină o dietă strictă, dar și doamnelor care au familii și care nu au timp să adopte un regim de viață 100% sănătos.
Totodată, Cori, va vorbi și despre cum putem avea un plan de dietă 100% personalizat, combinat cu un program de antrenament adaptat pentru a obține rezultate rapide, sănătoase și de durată.

Întâlnirea va avea loc Joi, 20 Februarie, la Eden Spa Primăverii, începând cu ora 18.30. Înscrierea se face completând formularul de pe siteul Femeile Merită: http://femeilemerita.com/inscriere/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod