Best of Bosquito - playlist de încălzire pentru primul concert al trupei din 2014

Joi, 24 aprilie, Bosquito susține primul concert din 2014 pe scena Hard Rock Cafe! ”Pepita”, ”Două mâini” si alte hituri binecunoscute din cariera de 15 ani a trupei se vor auzi live in

Joi, 24 aprilie, Bosquito susține primul concert din 2014 pe scena Hard Rock Cafe! ”Pepita”, ”Două mâini” si alte hituri binecunoscute din cariera de 15 ani a trupei se vor auzi live in primul concert din 2014 al băieților. Și pentru  că mai este foarte puțin timp până la eveniment, am făcut un playlist de încălzire ”Eclectic. Electric. Energic. Catartic” pe care noi îl avem deja pe repeat.

bosquito hard rock cafe

Asculta aici: Best of Bosquito


”Am decis împreună ca aparițiile noastre live să fie mai rare dar de cea mai înaltă calitate.” motivează trupa rarele apariții live din ultimul timp, printre care un concert sold-out ce a marcat 15 ani de activitate, în 2013, la Cinema Patria.

”Te așteptăm cu drag la acest eveniment special!” este mesajul lui Radu Almășan și al colegilor pentru toții fanii, cu o zi înainte de concertul pe care îl susțin la Hard Rock Cafe.

Biletele pot fi găsite online exclusiv pe www.iabilet.ro și pe www.bestmusic.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului, la intrare, iar în format fizic în reteaua de magazine UMAN din toată țara:

- București: Piața Romană, Str George Enescu nr. 30 și în Băneasa Shopping City
- Cluj și Iași: în Iulius Mall
- Timișoara: în Uman Shop, Outlet și Core
- Brașov: Strada Mureșenilor nr.

3

Acestea costă 40 de lei cu loc la masă sau în picioare (fumători sau nefumători).

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod