Peter Gabriel: Sunt nerăbdător să vizitez Bucureştiul

Au mai rămas doar două săptămâni până la primul concert pe care Peter Gabriel, inclus de două ori în Rock and Roll Hall Of Fame, îl va susține în România. Într-un interviu acordat

Au mai rămas doar două săptămâni până la primul concert pe care Peter Gabriel, inclus de două ori în Rock and Roll Hall Of Fame, îl va susține în România. Într-un interviu acordat recent, artistul a mărturisit că abia așteaptă să viziteze capitala, unde va concerta pe 8 mai, la Pavilionul Central Romexpo.

peter gabriel

”Sunt nerăbdător să vizitez Bucureştiul aşa cum se cuvine. Am mai trecut pe aici, dar niciodată nu am avut şansa de a arunca o privire” a declarat artistul,care va cânta integral, alături de aceiași muzicieni de acum 25 de ani, albumul ”So”, într-un interviu pentru Adevărul, .

Setlistul turneului aniversar Back to Front, ce cuprinde peste 20 de piese, este împărțit în trei părți și comparat de artist cu  "o masă copioasă ce cuprinde trei secțiuni: aperitivul - o scurtă sesiune acustică îmbietoare, felul principal a€“ o parte savuroasă dedicată experimentelor muzicale, în care ne-am jucat ceva mai mult cu acordurile electro, și desertul a€“ reprezentat de albumul "So” în integralitatea lui, cântat de la cap la coadă așa cum a fost imaginat la început.”.

Albumul ”So” a fost lansat în 1986 și este cel mai de succes material al artistului.

Promovat prin  single-uri ca "Sledgehammer" si "In Your Eyes", albumul a primit de cinci ori discul de platina doar în SUA.

Cumpara bilete la concertul Peter Gabriel de pe www.iabilet.ro.

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod