Unde ieșim după Paști? 10 evenimente de trecut în agendă

Iepurașul a venit anul acesta cu vremea frumoasă pe care o tot așteptăm de multe săptămâni încoace, dar și cu o mulțime de evenimente în perioada imediat următoare. Noi am selectat 10

Iepurașul a venit anul acesta cu vremea frumoasă pe care o tot așteptăm de multe săptămâni încoace, dar și cu o mulțime de evenimente în perioada imediat următoare. Noi am selectat 10 dintre ele, vouă vă rămâne să vă sunați toți prietenii și să petreceți cum se cuvine ultimul weekend din aprilie.

24 aprilie: Bosquito în Hard Rock Cafe | cumpără bilete

Joi, trupa Bosquito, ce anul trecut a ținut un concert sold-out la Cinema Patria, susține primul show din 2014 la Hard Rock Cafe. Vino să asculți live "Așa ca beau", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea" și mult prea cunoscutul refren ”€œdă-i înainte cu tupeu” al piesei "Pepita".

---

25 aprilie: The R.O.C.K. - tribut AC/DC - în Hard Rock Cafe | cumpără bilete

O zi mai târziu,  te invităm să sărbătorești 40 de ani de AC/DC alături de una dintre cele mai prolifice trupe tribut ale formației australiene, "€œTHE ROCK”!

Hiturile celebre ale celor de la AC/DC însoțite de solo-urile 'nebune' de chitară se vor auzi într-un spectacol unic! Așadar, fanii împătimiți ai ROCK-ului sunt așteptați să cânte la unison refrenele melodiilor "Thunderstruck" "You Shook Me All Night Long" , "Highway to Hell" și multe altele!

---

25 aprilie: Smiley în Club Live | cumpără bilete

În prima zi de weekend, Smiley susține primul său concert în cel mai mare club cu muzică live din București, Club Live.

Veți petrece o seară magică și veți fi martorii unui show deosebit, fredonând piese precum ”€œAcasa”, ”€œDream Girl”, ”€œCriminal”, ”Dincolo de cuvinte”, ”Dead Man Walking”, ”Preocupat cu gura ta”, ”Cai verzi pe pereți,  ”€œAm bani de dat”. Cei prezenți la eveniment vor avea parte de un eveniment plin de energie, emoționant și bogat în trăiri și semnificații.

---

26 aprilie: Thomaz Azier în Colectiv | cumpără bilete

Începutul de weekend marchează o premieră interesantă în Colectiv. Thomas Azier, tânăr exponent al noului val de artiști electro-pop ce cucerește clasamentele europene, este invitatul celui de-al treilea party Deck.

Cu un sound pătrunzător, extrem de intens, Thomas Azier a reușit să facă o impresie puternică încă de la debut, artistul lansând în 2012 două EP-uri, Hylas 001 și Hylas 002, ce l-au propulsat instantaneu pe lista new commer-ilor de netrecut cu vederea. Ultimul EP, Hylas 003, plănuit să încheie trilogia debutului, s-a transformat într-un album a cărui lansare a fost plănuită pentru prima parte a acestui an.

---

26 aprilie: Vița de Vie în La Mia Musica | cumpără bilete

Pe scena Mia Musica, sâmbătă, de la ora 21:00 expresivitatea lui Adrian Despot se va împleti cu forța basului lui Adrian Ciuplea în ritmul tobelor lui Pupe, cu harul lui Cezar Popescu de a însufleți chitara și cu dialogul clapelor lui Mihai Ardelean, toate acestea marca Vița de Vie!

---

26 aprilie: Radu F.

Constantinescu în Club Live | cumpără bilete

Club Live face una dintre cele mai interesante mișcări ale primăverii: cel mai citit blogger din România mixează live, o singură seară! Pe 26 Aprilie în Club Live se întâmplă un Party LIKE no other!
Radu a declarat în mai multe rânduri că ar fi trebuit să împartă premiul pentru cel mai bun blog din România pe 2014 cu cititorii. Acum se ține de cuvânt și cu asta: atât premiul cât și autorul blogului vor sta cuminți la photo corner.  Practic, în club LIVE se întâlnesc muzica și vorbele. într-un tribut artiștilor care i-au legănat balurile din liceu, dar și pentru experimentaliștii care fac în 2014 muzică de 2020, Radu F. va mixa un set din trei părți: 2000 electronica, 90€™'s memories & 80's best of.

---

26 aprilie: Stele Rockului Românesc la Arenele Romane | cumpără bilete

Pe 26 aprilie veți călători în timp cu „Trenul Fără Nas” și veți afla  ce înseamnă „Destin”,  o veți reîntâlni pe „Fata Din Vis,” veți rupe „Lanturile,”  îi veți regăsi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanta” și „Stan”, veți cunoaște „Viata de rocker” iar la final veți fi "€œTari ca muntii”! La Arenele Romane, evenimentul Stelele Rockului Românesc îi adună pe Trooper, Cristi Minculescu și Nutu Olteanu, Kempes, Paul Ciuci, Ovidiu Lipan Țăndărică și mulți alții pentru o seară de neuitat dedicată celor care au scris istoria rockului românesc.

---

26 aprilie: Zomboy la Fusion Arena | cumpără bilete

Producătorul britanic de muzică electronică Zomboy revine la București pe 26 Aprilie la invitația OnSpot Events.

Artistul care a debutat în 2011 la Never Say Die Records cu "Game Time EP" înregistrând o ascensiune fulger pe beatport top 5 încă din primele săptămâni, se află astăzi printre cele mai bine cotate nume de gen din industria muzicală alături de Skrillex, Knife Party, deadmau5 sau Calvin Harris.

Din set-ul său nu va lipsi proaspătul remix al piesei "Where We Belong" semnată Fedde Le Grand & DI-RECT.

---

26 - 27 aprilie: ShortsUP via New York la CinemaPro | cumpără bilete ziua 1 | cumpără bilete ziua 2

În ultimul weekend din aprilie, ShortsUP aduce freamătul metropolei americane la București. Eleganță Manhattan-ului, agitația din Brooklyn, hip hop-ul din Bronx, spectacolele fabuloase de pe Broadway: citim despre ele, le vedem în filme, le trecem pe lista de vacanțe.

Pe 26 și 27 aprilie, ediția de primăvară ShortsUP evocă spiritul orașului despre care se spun milioane de povești. Evenimentul ShortsUP via New York are loc laCinemaPRO din capitală și prezintă o selecție de scurtmetraje premiate ce aduc la viață pulsul metropolei cosmopolite.

---

27 aprilie: Cristi Minculescu și Nutu Olteanu în Hard Rock Cafe | cumpără bilete

Cristi Minculescu cântă la Hard Rock Cafe împreună cu Nuțu Olteanu, fondatorul Iris, compozitor al primelor succese ale grupului și chitarist solo în epoca de glorie absolută a trupei.

Cei doi reînvie cei mai frumoși ani de carieră petrecuți împreună la începutul anilor a€˜80 într-un proiect exploziv, o demonstrație de pasiune și virtuozitate artistică, susținuți de excepționalii muzicieni suedezi, Anders Diephuis (tobe) și Ken Sundberg (bas). Repertoriul reunește piese antologice din patrimoniul IRIS: "Cei ce vor fi", "Trenul fără Naș", "Pe ape", "Doar pentru voi", "Lumina Zilei", "Noaptea și Strada Ta", dar și câteva preluări din istoria muzicii mondiale, reinterpretate cu măiestrie de cele două legende ale rock-ului românesc împreună cu ”mașina de ritm” suedeză: AC/DC ("Highway to Hell", "Whole Lotta Rosie"), Bad Company ("Feel Like Making Love"), Whitesnake ("Gimme All Your Love"), Led Zeppelin ("Stairway To Heaven").

ioana-turcu
ioana-turcu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod