Au început înscrierile pentru Tabăra Coolturală BookLand

După succesul înregistrat de prima ediție, Tabăra Coolturală BookLand își deschide porțile pentru al doilea an consecutiv și îi întâmpină pe copiii cu vârsta între 11-18 ani cu la fel de multe experiențe memorabile, momente coolturale și distracție pe măsură. Un proiect cultural unic în România, tabăra BookLand este locul unde copiii pot descoperi magia de a învăța prin distracție, chiar în mijlocul naturii.
Tabăra Coolturala BookLand se va desfășura în intervalul 29 iunie - 7 septembrie, în trei locatii, concomitent (Valea Lotrului - Valcea, Bran - Moeciu și Munții Apuseni), fiind structurată pe 10 module, a câte o săptămână fiecare. Programul taberei pune accent pe un mix echilibrat de activitati coolturale, cognitive si distractive, gândite pentru 50 de copii per modul, având drept obiectiv dezvoltarea personalității și autonomiei participanților.

Conceptul Taberei Coolturale este unul inovator și se reflectă în activitățile zilnice concentrate pe dezvoltarea personală prin implicare socială, sănătatea fizică și mentală a copiilor.
Aceștia vor avea parte de un program variat pe parcursul săptămânii și, sub atenta supraveghere a cadrelor specializate, se vor implica în acțiuni care îsi au ecoul în dobândirea unor aptitudini mai mult decat necesare în viața oricărui om. Creativitatea si gandirea antreprenoriala le va fi ghidată spre reușită de către artisti plastici, scriitori, actori, oameni de afaceri și multe alte personalități consacrate.

Pe lângă prieteni noi, amintiri frumoase și tehnici învățate din activitățile creative, la finalul taberei copiii vor fi mai siguri pe ei, mai independenți, mai responsabili, mai sociabili, cu competențe de lucru în echipă dezvoltate.

Inscrierile făcute până pe data de 31 martie beneficiază de reducere 20%!

Mai multe detalii si informatii despre inscrieri pe www.book-land.ro/tabara.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod