Câștigă un look de 1000 de euro!

Chiar dacă vremea rece nu vrea să lase loc primăverii, martie rămâne luna dedicată frumuseții și prospețimii. De aceea, DENT ESTET te invită la o seară de răsfăț cu cele mai populare proceduri de estetică dentară și facială pentru a începe sezonul cu un look irezistibil și o stare de bine molipsitoare!
Îți dorești buze voluminoase, ten proaspăt și un zâmbet de invidiat? Ți-am pregătit un concurs cu premii irezistibile: Your lips…nothing but irresistible! Beneficiezi de albire dentară profesională cu lampă ZOOM, tratamente de reîntinerire cu botox și acid hialuronic și o sesiune specială de make-up și hairstyling în valoare de 1000 de euro!

Înscrie-te în concursul organizat pe pagina de Facebook DENT ESTET  până la data de 7 martie și ai șansa de a câștiga o invitație la evenimentul Inspire Party și un pachet proceduri de estetică dentară și facială realizate de medicii DENT ESTET, certificați de către AAFC (American Academy of Facial Cosmetics) în tratamente de estetică facială cu botox și acid hialuronic.
 

În plus, specialiștii GETT’S îți vor completa look-ul cu o ședință exclusivă de make-up și hairsyling!

Mai ai doar 4 zile pentru a te înscrie! Intră în cursa pentru premiul în valoare de 1000 de euro și începe primăvara cu un look irezistibil.

Intră în concurs!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod