Anca Serea, Mirela Stelea, Bianca Ionita si Adelina Pestritu poarta haine clima cool create de Kinga Sebestyen

Anca Serea, Mirela Stelea, Carmen Negoita, Adelina Pestritu, Bianca Ionita, fetele de la Amadeus, Ellie White, Roxana Vancea, Annes si Sylvia vor face de acum inainte sport in haine clima cool ZingaFits create de renumita antrenoare de fitness Kinga Sebestyen.
Vedetele au urmarit aseara prezentarea inedita a noii colectii sport ce a fost pusa in scena printr-un show de moda imbinat cu o sesiune dinamica de Kangoo Jumps. Modelele au sarit si au dansat pe o coregrafie spectaculoasa demonstrand ca, oricat de mult efort ar face, transpiratia nu se imprima pe hainele colorate pe care le-au purtat.

La finalul prezentarii, Kinga Sebestyen a urcat pe scena si le-a multumit tuturor celor care au fost parte a Campaniei Kangoo Jumps pentru Viata. S-a anuntat astfel ca donatiile si taxa de participare la orele sale de Kangoo Jumps din ultima saptamana au ajuns la peste 16.000 de lei, bani donati Asociatiei M.A.M.E.
pentru construirea Centrului Stelutelor, un centru de suport si recuperare a copiilor bolnavi de cancer din Romania.

La ineditul show de moda au participat peste 100 de persoane, invitatii descoperind cu aceasta ocazie si noua linie de bijuterii cu Swarovski, Cristaluna by Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a lansat Zingafits, prima sa linie de haine clima cool pentru sala destinate femeilor ce contine pantaloni, tricouri, bustiere, dar si accesorii precum esarfe, sepci si mansete, in culori vii, realizate din clima-cool, cel mai sigur material inclusiv pentru pielea sensibila.

“Caut acest material de un an de zile deoarece am vrut ca sa fie skin-friendly.
Clima cool nu absoarbe apa, prin urmare umezeala se evapora. Se muleaza frumos pe corp, este usor de purtat si extrem de confortabil. Materialul are caracteristici speciale, este mat, antialergic si nu retine transpiratia. Fibrele sunt tesute in modul care permite pielea sa respire 100%. Am ales culori vii in tendinta cu moda sport din 2014”,
declara Kinga Sebestyen.

Produsele au preturi ce pornesc de la 45 de RON si pot fi comandate online pe www.zingafits.com.

Kinga Sebestyen a lansat cu aceasta ocazie si o linie de bijuterii din cristal acrilic cu pietre Swarovski, Cristaluna, ce pot fi purtate inclusiv la sala fara a avea risc de alergii sau de ranire.

„Bijuterile sunt create exclusiv din cristal acrilic transparent sau colorat si sunt acoperite cu cristale Swarovski.
Sut rezistente si se intretin usor deoarece nu se oxideaza si nu isi schimba coloarea in contact cu alte materiale solubile”
, declara Kinga Sebestyen.

Noua linie Cristaluna include inele, coliere, bratari, pandantive cu preturile incepand de la 30 de euro, ce pot fi comandate de pe www.cristalunajewelry.com .

Kinga Sebestyen este de 18 ani instructor de aerobic, step, fitball, pilates si lector la Federatia Romana “Sportul pentru Toti”. Din 2008 organizeaza cursuri pentru persoanele care doresc sa devina instructori de Kangoo Jumps, lansand pana in prezent mii de specialisti care au ajuns sa antreneze sute de mii de oameni din intreaga lume.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.
In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.   

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod