Bote si-a intinerit fata ca sa plece in America

Designerul a incercat un tratament care te intinereste cu zece ani.

Este cunoscut faptul ca in materie de tratamente antiageing, Catalin Botezatu are incredere deplina in medicul lui estetician, dr. Iancu Morad, pe mana caruia isi lasa fata de mai bine de trei ani. Ieri designer-ul a plecat pentru zece zile in America, in Las Vegas si LA, dar inainte de a se urca in avion a fugit la cabinetul medicului pentru a incerca un taratment nou, care daca este facut constant de persoanele trecute de 40 de ani, poate intineri pielea fetei cu pana la zece ani.

"Eu am incredere deplina in Morad, nici nu-l intreb ce-mi face, ma dau pe mana lui si daca el spune ca ceva este benefic pentru mine, ca sa ma conserv frumos si decent, nu sa arat ca si cum as fi impaiat, ca o piesa de muzeu, ma las pe mana lui.

Cred ca in materie de tratamente faciale impotriva imbatranirii fetei nu-l bate nimeni. Si spun asta pentru ca am testat inaintea lui si alti medici. Asadar inainte sa plec in SUA am venit si am experimentat si Plasma Gel-ul care e inventia lui".
 
Ce tratament minune si-a facut Bote ne spune chiar medicul lui: "Tratamentul Bio-Lifting™ induce o rejuvenare faciala completa, estomparea ridurilor si atenuarea vizibila a cearcanelor. Se bazeaza pe injectarea unui gel obtinut din celule active recoltate chiar din sangele pacientului.
Efectul de lifting este imediat. Dupa ce am introdus cu succes in premiera in Romania Terapia Dracula, am brevetand tratamentul Bio-Lifting™. Ca si in cazul terapiei Dracula, principiile active sunt extrase chiar din sangele pacientului si reinjectate acolo unde este nevoie de ele, de data aceasta sub forma unui gel. Plasma-Gel™-ul inlocuieste cu succes acidul hialuronic si colagenul ca substante de umplere, ceea ce asigura pe langa efectul de lifting "stergerea" ridurilor si estomparea cearcanelor.
Fata de substantele de umplere uzuale prezinta avantajul de a fi perfect compatibil cu pacientul, fiind extras chiar din singele acestuia"
.

Se spune ca acest tratament facut constant da la o parte zece ani din viata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod