AFI Palace Cotroceni va organiza un super concert cu ocazia zilei de 8 Martie

În această primăvară, AFI Palace Cotroceni a pregătit surprize inedite și momente de răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele care trec pragul centrului comercial.
Cu ocazia zilei de 8 martie, AFI Palace Cotroceni, împreună cu  PRO FM, vor organiza un concert inedit susținut de unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului.

Ajuns deja la cea de-a patra ediție, concertul Pro FM Super Girl este organizat în fiecare an drept o dovadă de apreciere pentru toate clientele AFI Palace Cotroceni.

Anul acesta vor urca pe scenă Raluka, Deepcentral, Lariss, Vunk și Andreea Bănică și îi vor încânta pe cei prezenți cu piesele lor favorite.

De asemenea, pentru a celebra primăvară, AFI Palace Cotroceni s-a transformat în locul potrivit pentru a găsi cele mai inspirate cadouri pentru 8 martie, trecătorii fiind întâmpinați cu un târg inedit de Mărțișor.
Pentru iubitoarele de modă, AFI Palace Cotroceni a pregătit un concurs inspirat de venirea primăverii. Astfel, fanele paginii de Facebook AFI Palace Cotroceni își pot alege baba norocoasă, alegând și câștigând una dintre cele 9 ținute fashion ale Babei Dochia oferite de brandul Nissa.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod