Ioana Tănase Manufactory anunță lansarea colecției „EGO SUM TERRA”

Ioana Tănase lansează o nouă colecție de rochii numită EGO SUM TERRA. Conceptul colecției este descris în câteva cuvinte:
„Această colecție a fost inspirată de ceramica tradițională de care sunt îndrăgostită. Mi se pare fascinant faptul că lutul trece prin frământări, transformări și arderi pentru a lua o formă la fel cum și sufletul omului trece prin frământări și arderi până ajunge la împlinire. Am făcut aceste rochii pe are am pus imaginea farfuriilor de ceramică, atât pentru frumusețea lor cât și ca o emblemă pe care am putea să o purtăm în amintirea acestui proces de transformare interioară.”

Aeris, Anima, Aqua, Caelum, Mensis, Pia Mater, Silva, Sol și Terra sunt numele creațiilor din colecția Ioanei Tănase și adaugă trupului un alt tip de textură, una de natură simbolică.
 

Sunt modele diferite de linia pe care Ioana Tănase a impus-o până acum, în sensul că pornește de la ceramică tradițională pe care o integrează unei viziuni mai adânci: îmbinarea simbolică a celor patru elemente ce ne alcătuiesc și ideea de frumusețe ce derivă din acest proces.

Colecția poate fi văzută pe pagina de facebook www.facebook.com/ioanatanasemanufactory.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod