ochelari muzeu

Efectul neașteptat al unor ochelari puși pe podeaua unui muzeu: Oamenii se înghesuie să-i vadă!

O pereche de ochelari așezată pe podeaua unui muzeu de artă a provocat isterie pe internet. Lumea se amuză de efectul lor neașteptat.

Totul a început după ce un tânăr de 17 ani pus pe șotii a făcut o glumă interesantă. El a lăsat ochelarii de vedere în fața unui perete gol din Muzeul de Artă Modernă din San Francisco și a urmărit reacția vizitatorilor. Și a avut ce vedea: mulți dintre cei care au văzut ochelarii de pe podea, cu lentilele spre ei, au crezut că au în față o operă de artă modernă și încet-încet s-a făcut coadă în acel loc.

Convins că mulți vizitatori nu înțeleg arta modernă, TJ Khayatan s-a gândit să demonstreze că multe persoane încearcă să interpreteze artistic orice obiect dacă acesta este așezat într-o galerie de artă, relatează site-ul BuzzFeed.

Așa că a pus ochelarii de vedere pe podea și a părăsit locul. În scurt timp, oamenii au început să înconjoare locul, privind cu atenție ochelarii și păstrând o distanță de siguranță. Mulți au făcut și fotografii.

"Cred că și-au imaginat că ochelarii reprezintă o formă de cultură sau o reprezentare a lumii văzută prin lentile, cu un titlu generic gen <<miopia>> sau <<Real eyes/Real lies>> (n.r. joc de cuvinte în engleză care înseamnă <<Ochi adevărate/Ochi adevărați)", a declarat Khayatan.

Pe 24 mai, tânărul a pus pe Twitter o fotografie cu ochelarii la care se uitau vzitatorii, iar postarea lui a avut peste 45.000 de preluări, notează The Independent.

cos de gunoi

Khayatan nu este la prima farsă de acest gen. El a mai făcut o încercare cu o șapcă de baseball și un coș de gunoi. El spune însă că nu vrea să ironizeze arta modernă. "Sunt de acord că uneori arta modernă e o glumă, dar asta este o formă prin care ne exprimăm creativitatea. Unii o pot lua ca pe o glumă, alții pot vedea ceva spiritual în ceea ce am făcut eu. În fond, cred că este o plăcere pentru oamenii deschiși la minte și pentru cei care au imaginație", a declarat autorul acestui experiment simplu și inedit.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod