Zoli Toth vrea să organizeze „premiile Grammy de România“

Fostul lider al trupei Sistem a fost în această dimineaţă la Europa FM, acolo unde a vorbit despre noul său proiect, „On Air Music Awards“, o gală în care vor fi premiaţi cei mai buni

Fostul lider al trupei Sistem a fost în această dimineaţă la Europa FM, acolo unde a vorbit despre noul său proiect, „On Air Music Awards“, o gală în care vor fi premiaţi cei mai buni cântăreţi din România.

„On Air Music Awards“ este o gală organizată de Star Management, care are ca scop reunirea artiştilor, susţinerea şi promovarea acestora, fiind primul eveniment de acest tip din România.

„Vor fi, de fapt, un fel de premii Grammy ale României, de aici ne-am inspirat.

De la bun inceput, ne-am propus să punem accent pe calitate şi nu pe cantitate. Publicul cere şi apreciază muzica live, producătorii şi impresarii caută calitatea. Showbiz-ul românesc se îndreaptă spre maturitate. Premiile acordate profesioniştilor din industria muzicală românească, de pe scenă şi din spatele acesteia, reprezintă o celebrare a muzicii româneşti, de care sperăm să se bucure atât artiştii, cât şi publicul“, a spus Zoli Toth, fost membru al trupei Sistem şi managing partner al Star Management.

[caption id="attachment_100" align="alignright" width="138" caption="Trofeul „On Air Music Awards“"]Trofeul „On Air Music Awards“[/caption]

Nominalizările se vor face din rândul artiştilor care au avut activitate în perioada 1 februarie 2012 - 1 februarie 2013.

În ceea ce priveşte juriul, acesta va fi format din 30 de electori: ziarişti, critici, reprezentanţi ai caselor de discuri, directori de radiouri.

Gala „On Air Music Awards“ va avea loc pe 15 aprilie 2013, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Bucureşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod