Vunk a lansat videoclipul piesei „Aşa, şi?“

Trupa Vunk a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?“, prin acest clip invitându-ne să ne distrăm şi spunându-ne că pentru a scăpa de ghinioane trebuie să găsim mereu partea

Trupa Vunk a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Aşa, şi?“, prin acest clip invitându-ne să ne distrăm şi spunându-ne că pentru a scăpa de ghinioane trebuie să găsim mereu partea pozitivă a lucrurilor.

Clipul spune povestea unor tineri care îşi „încrucişează“ flirturile: în timp ce se află lângă o posibilă parteneră, ii dau sms alteia, fixându-şi o nouă întâlnire.

„Povestea din clipul nostru este una pe care am trăit-o şi eu, la un moment dat. Am făcut o gafă acum vreo zece ani, încercând să trimit un mesaj unei fete cu care vroiam să mă întâlnesc şi i l-am trimis, din greşeală, prietenei mele de atunci.

Se întâmplă, mai ales când eşti foarte tânăr şi nu eşti implicat foarte serios într-o relaţie, să-ţi fugă mintea şi la alte persoane. Totul este să priveşti orice încurcătură cu zâmbetul pe buze“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod