Vunk a lansat o nouă melodie, „Aşa, şi?!“

Într-o perioadă în care mai toată lumea spune că are o problemă socială, economică sau personală, trupa Vunk vine cu un cântec despre puterea de a spune „Aşa, şi?!“ la orice ţi se

Într-o perioadă în care mai toată lumea spune că are o problemă socială, economică sau personală, trupa Vunk vine cu un cântec despre puterea de a spune „Aşa, şi?!“ la orice ţi se întâmplă.

Cornel Ilie le-a cântat pentru prima dată piesa colegilor într-o cameră de hotel după un concert la Iaşi, iar o înregistrare a distracţiei lor care a fost postata pe pagina de Facebook a trupei a devenit viral. Inspiraţi de succesul piesei, băieţii de la VUNK au făcut o variantă de lyrics video în care Cornel scrie pe cartoane versurile, rând pe rând, şi completează cu o serie de obiecte „cu mesaj“.

„Eu, între două străzi, într-o plimbare, am găsit o soluţie la toate ghinioanele sau momentele neplăcute pe care le avem, din când în când: aşa, şi? Mergem, întotdeauna, înainte, cu zâmbetul pe buze, şi ne aşteptăm rândul la zilele cele mai frumoase pe care le vom împărţi cu oamenii cei mai iubiţi din viaţa noastră“, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Dincolo de îndemnul la optimism şi la a învinge greutăţile, cu piesa „Aşa, şi?!“, Cornel Ilie şi băieţii transmit un mesaj important, acela de a avea grijă de cei din jurul tău, împărţindu-le un gram de fericire atunci când este posibil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod