„Veveriţele“ de la Happy Hour pregătesc prima lor piesă

Alina Chinie şi Mădălina Petre, „veveriţele“ de la Happy Hour şi membre ale trupei RedBlonde, se pregătesc intens pentru lansarea primului lor single, proiectul fiind susţinut de Smiley şi

Alina Chinie şi Mădălina Petre, „veveriţele“ de la Happy Hour şi membre ale trupei RedBlonde, se pregătesc intens pentru lansarea primului lor single, proiectul fiind susţinut de Smiley şi de Cătălin Măruţă.

[caption id="attachment_28" align="alignleft" width="288" caption="Alina Chinie si Madalina Petre"]Alina Chinie si Madalina Petre[/caption]

Cele două cântăreţe au spus că prima piesă a formaţiei va fi un featuring cu un nume cunoscut din muzica românească, însă Alina şi Mirela nu au vrut să dezvăluie încă numele cântăreţului care va fi alături de ele.

„RedBlonde pregăteşte o surpriză alături de o echipă mare. Piesa este făcută în colaborare cu echipa Hahaha Production. În plus, suntem bucuroşi că avem alături de noi o parte din echipa de management de la Mango Records, formată din Mihai şi Sorin de la Akcent. Mai mult, şi Cătălin Măruţă ne susţine. Pregătim multe surprize, dar le veţi descoperi treptat“, au spus fetele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod