Trupa ABCD, a cărei solistă este Cristina Bălan, a lansat videoclipul piesei „Final de război“

Formaţia ABCD, formată din Cristina Bălan, voce, Emanuel Masson, chitară, Alex Petcu, tobe, şi Bogdan Ţigănuş, bass, este una dintre cele mai noi, dar şi de succes trupe din muzica

Formaţia ABCD, formată din Cristina Bălan, voce, Emanuel Masson, chitară, Alex Petcu, tobe, şi Bogdan Ţigănuş, bass, este una dintre cele mai noi, dar şi de succes trupe din muzica românească, iar „Final de război“, primul single al trupei, i-a cucerit pe ascultători încă de la primul „play“.

Single-ul este compus de Cristina Bălan, alături de Gabriel Maga, producătorul muzical al proiectului ABCD, iar textul aparţine tot Cristinei.

Regizat de către Millo Simulov, videoclipul „Final de război“ a fost filmat pe parcursul a două zile, fiind folosite 3000 de scrisori şi 60 de litri de cerneală.

„Primul clip ABCD este o mare realizare în cariera mea.

Aşteptam de mult timp momentul şi echipa potrivite pentru a-mi schimba direcţia muzicală şi să ajung în locul în care mă simt eu. Am lăsat în urmă proiectul cu care m-am lansat, iar după o perioadă de linişte am decis că a venit momentul să-mi trăiesc experienţa muzicală aşa cum o visam dintotdeauna“, a spus Cristina Bălan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod