Tranda, Grasu XXL și Smiley au lansat videoclipul „SxPB“

Tranda a lansat, în urmă cu câteva zile, videoclipul celui de-al treilea single extras de pe „CONSTANGELES – Volumul 1”, „SxPB”, piesă ce reprezintă o colaborare cu Grasu XXL și

Tranda a lansat, în urmă cu câteva zile, videoclipul celui de-al treilea single extras de pe „CONSTANGELES – Volumul 1”, „SxPB”, piesă ce reprezintă o colaborare cu Grasu XXL și Smiley.

Melodia a fost înregistrată atât în studioul Okapi Sound, cât și la HaHaHa Production, în toamna anului trecut. Despre colaborare „Mi s-a părut un proiect cel puțin interesant de când am început să lucrez la instrumental... parcă cerea mesajul tabu. Are un aer destul de erotic și intrigant.

Progresia muzicală de pe piesă am vrut să fie după aliura individuală a invitaților, să se exprime fiecare cât mai comod din punct de vedere muzical. E marfă că par să fie trei piese într-una și totuși rămâne antrenantă. După ce a tras Grasu strofa, parcă aveam nevoie de un refren vibrant, așa că am mers la Smiley la studio și acolo Serban a mai adus un un plus de armonie pe instrumental la partea de refren. Toată sesiunea cu ei a decurs foarte natural și spontan și asa s-a produs și refrenul”, a spus Tranda, potrivit traiestemuzica.ro.

Clipul a fost filmat sub regia lui Iulian Moga, la Hotel Sarroglia, București, pe parcursul unei singure zile, despre rezultatul final Tranda spunând: „Pentru videoclip, am intrat în discuții cu Iulian Moga.

El a rezonat imediat cu piesa de când i-am trimis-o și scenariul a fost pus la punct destul de repede. Clipul poate părea contondent pentru unii, dar mi se pare ca are dinamica potrivită în concordanță cu piesa. Cât despre echipa de filmare... s-a mișcat fin, fetele din clip s-au descurcat bine și toată treaba asta s-a întâmplat într-o singură zi, timp de 14 ore la Hotelul Sarroglia. În altă ordine de idei, proiectul mai atrage atenția asupra unui aspect, și anume nu uita să te protejezi când te distrezi și acolo Love+ ne-a susținut pe deplin”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod