Tom Cruise vrea sa joace rolul pilotului-erou

Tom Cruise vrea sa joace intr-un film despre incidentul de saptamana trecuta, cand un avion a aterizat in raul Hudson. Actorul, potrivit site-ului femalefirst.co.uk, care el insusi are brevet de pilot...
Tom Cruise vrea sa joace intr-un film despre incidentul de saptamana trecuta, cand un avion a aterizat in raul Hudson.

Actorul, potrivit site-ului femalefirst.co.uk, care el insusi are brevet de pilot, vrea sa il interpreteze pe pilotul Chesley Sullenberger, cel care a reusit aterizarea de urgenta in rau, salvand vietile tuturor celor 150 de pasageri. De asemenea, Cruise intentioneaza sa il contacteze pe pilot pentru a-si exprima admiratia fata de realizarea acestuia. Vedeta a declarat: "Este remarcabil.
Este uimitor sa faci o astfel de fapta eroica."

Reprezentantii lui Cruise, insa, au negat speculatiile referitoare la un posibil film, insistand asupra faptului ca nu s-a discutat nimic pe aceasta tema.

Tom, care joca rolul colonelului Claus von Stauffenberg in noul film "Valkyrie", a declarat de curand ca accepta numai roluri care ii pun la incercare abilitatile actoricesti. "Colonelul este un personaj foarte diferit fata de tot ce am interpretat, dar am acceptat intotdeuana rolurile provocatoare.
Sunt intotdeauna in cautarea filmelor bune si intotdeauna mi-am dorit sa ma provoc.", a declarat acesta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod