Robert Turcescu şi Casa Presei au lansat videoclipul piesei „Un refren“

Cunoscutul realizator TV Robert Turcescu şi formaţia Casa Presei, alături de care participă în finala naţională a Eurovisionului, au lansat videoclipul piesei „Un refren“. Regizat de

Cunoscutul realizator TV Robert Turcescu şi formaţia Casa Presei, alături de care participă în finala naţională a Eurovisionului, au lansat videoclipul piesei „Un refren“.

Regizat de Bobby Paunescu, videoclipul a fost filmat alb-negru, iar singurul accent de culoare este reprezentat de către Monica Bârlădeanu, „guest-star“ al clipului.

„Bobby şi Monica ne-au făcut o surpriză extraordinară, colaborarea cu ei a însemnat enorm pentru noi, iar rezultatul se vede: videoclipul este exact ceea ce ne-am dorit, o probă de eleganţă şi profesionalism.

În plus, are doza de ironie pe care am vrut-o, fără exagerări inutile“, poveşteste Robert Turcescu.

Robert Turcescu şi formaţia „Casa Presei“ s-au clasat pe primul loc în semifinalele naţionale pentru Eurovision, primind mai multe voturi decât cântăreţi precum Andrei Leonte, Elena Cârstea sau Luminiţa Anghel. Finala selecţiei naţionale Eurovision 2013 are loc sâmbătă, 9 martie.

„Intrăm în finala de pe 9 martie cu emoţii, dar şi cu speranţă. Suntem numărul 1 în concurs şi am vrea să fim pe primul loc şi la finalul acestei competiţii.

Ştim că e greu, nu ne facem iluzii, dar mizăm pe votul publicului şi pe cel al juriului“, a încheiat Turcescu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod