„Roata se întoarce“, noua piesă a Corinei, 600.000 de vizualizări pe YouTube

După ce a fost „A ta“ şi a avut „Pernele moi“, Corina ne anunţă acum că „Roata se întoarce“, acesta fiind noul ei single, lansat în urmă cu o săptămână şi care a reuşit să

După ce a fost „A ta“ şi a avut „Pernele moi“, Corina ne anunţă acum că „Roata se întoarce“, acesta fiind noul ei single, lansat în urmă cu o săptămână şi care a reuşit să strângă deja 600.000 de vizualizări pe YouTube.

Recunoscută pentru schimbările curajoase de stil şi pentru calitatea de trendsetter, Corina a vorbit şi despre videoclipul piesei „Roata se întoarce“, afirmând că ne va aduce o nouă abordare odata cu lansarea clipului. „Noul meu look este, aşa cum cred că v-am obişnuit, o surpriză.

Ceea ce voi aduce odată cu videoclipul piesei «Roata se întoarce» va fi stilul acestei veri, plin de strălucire, culoare şi foarte sexy. E un stil care va stârni nostalgia celei mai libere perioade, aceea a anilor '60, atunci când iubirea şi pacea primau. Temele principale vor fi florile, volume şi coafuri ondulate şi accesoriile0“, a spus Corina.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod