„Perfect fără tine“, cea mai nouă piesă semnată Vama, are acum şi videoclip

Trupa Vama a lansat, zilele trecute, o nouă melodie, „Perfect fără tine“, pentru care Tudor Chirilă şi restul formaţiei au filmat şi un videoclip. Melodia a fost lansată special în

Trupa Vama a lansat, zilele trecute, o nouă melodie, „Perfect fără tine“, pentru care Tudor Chirilă şi restul formaţiei au filmat şi un videoclip.

Melodia a fost lansată special în preajma zilei de 1 mai, fiind o piesă de vară, al cărei videoclip a fost filmat pe plaja de la Corbu şi regizat de Alexandra Sandu.

„Clipul nostru vorbește despre prietenie. Prietenia care nu-și supune participanții la încercări demonstrative. Iubirea solicită demonstrații. Prietenia le presupune, le conține.

Orice iubire ratată se reface mai întâi în brațele prietenilor. Așa că într-o zi, când nu mai poți, îți iei câmpii și fugi la mare. Asta am învățat eu că avem, fuga către mare ca să ne rescriem povestea. Pare un clișeu comercial. O fi. De câte ori nu fotografiezi răsăritul? Este un cântec vesel, optimist, de vară și pentru asta am ales ca refrenul să fie reggae. Pentru noi Perfect fără tine este imnul verii“, a spus Tudor Chirilă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod