„Dă-te-n dragostea mea“, noua piesă a lui Connect-R, a strâns deja un milion de vizualizări pe YouTube

După ce anul trecut a înnebunit o ţară întreagă cu versurile melodiei „Vara nu dorm“, iar în urmă cu doar câteva luni cânta „Vedeta mea“, Connect-R a lansat săptămâna trecută un

După ce anul trecut a înnebunit o ţară întreagă cu versurile melodiei „Vara nu dorm“, iar în urmă cu doar câteva luni cânta „Vedeta mea“, Connect-R a lansat săptămâna trecută un nou hit, „Dă-te-n dragostea mea“.

Connect-R pare să fi început acest an numai cu melodii de dragoste cu final neferict, despre ambele afirmând că sunt inspirate din viaţa lui. De vină pentru versurile triste ar putea fi şi Diana Georgescu, fosta iubită a artistul, cei doi despărţindu-se recent.

„Dă-te-n dragostea mea“, cea mai recentă piesă care poartă semnătura lui Connect-R, este melodia pentru care artistul s-a certat cu bunul său prieten Matteo, acesta din urmă acuzându-l pe Connect-R că i-a furat piesa.

Până la urmă, cei doi s-au împăcat, iar „Dă-te-n dragostea mea“ a reuşit să strângă, în doar o săptămână de la lansare, aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod