Moody a lansat videoclipul piesei „Dangerous“, cântată alături de Faydee

Artistul român Moody a lansat, miercuri dimineaţă, un nou single, „Dangerous“, piesă realizată în colaborare cu australianul Faydee. Este vorba despre o colaborare de exceptie: Moody

Artistul român Moody a lansat, miercuri dimineaţă, un nou single, „Dangerous“, piesă realizată în colaborare cu australianul Faydee.

Este vorba despre o colaborare de exceptie: Moody feat. Faydee -“Dangerous”, iar lansarea a avut loc simultan in Romania si… Australia.

Colaborarea dintre cei doi a fost pusă la punct în urmă cu doar câteva luni, atunci când australianul a susţinut o serie de concerte în România. Piesa celor doi a fost lansată simultat în România şi în Australia şi beneficiază şi de un videoclip.

„Faydee a auzit «Ochii care nu se văd», primul meu single, şi i-a plăcut.

El a fost cel care mi-a propus să colaborăm pe o piesă şi vă daţi seama cât de fericit am fost de acest lucru. Următorul pas a fost să ne întâlnim în studioul lui Mihai Ristea şi iată piesa“, a spus Moody.

Videoclipul piese „Dangerous“ a fost filmat în Bucuresti şi aminteşte de un film de acţiune în care suspansul, escaladările spectaculoase şi tehnologia hi-tech sunt la ele acasă.

„Pentru «Dangerous» am avut ocazia să lucrez cu un regizor foarte talentat şi cu o imaginaţie fascinantă.

Spike este autorul acestui adevarăt film şi trebuie să-i mulţumesc pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine la filmări“, a încheiat Moody.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod