Megadeth revine la Bucureşti pe 22 mai, la Arenele Romane

La mai puţin de un an de la ultima vizită în Bucureşti, formaţia Megadeth revine în forţă pe 22 mai la Arenele Romane, din Bucureşti, pentru un nou concert live. Primirea călduroasă a

La mai puţin de un an de la ultima vizită în Bucureşti, formaţia Megadeth revine în forţă pe 22 mai la Arenele Romane, din Bucureşti, pentru un nou concert live.

Primirea călduroasă a miilor de fani români care i-au aplaudat minute în şir anul trecut la Ost Fest i-a convins pe membrii Megadeth să revină cu un spectacol nou, dar la fel de incendiar.

Pentru concertul de la Arenele Romane, membrii formaţiei promit surprize mari. Deşi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” sau „Contdown To Extinction”.

Trupa Megadeth a fost fondată de Dave Mustaine în anul 1983 în Los Angeles, imediat dupa plecarea lui din Metallica.

La scurt timp după fondarea trupei, membrii Megadeth au reuşit să aducă în atenţia publicului american stilul thrash metal. Ovaţionată atât de public, cât şi de critici, Megadeth este una dintre puţinele trupe nominalizate de şapte ori consecutiv la premiile Grammy Awards. Melodia „Contdown to Extinction”, de pe albumul cu acelaşi nume, i-a propulsat pe locul 2 în Top 200 Billboard, imediat după lansare.

Pentru concertul din 22 mai, preţurile biletelor sunt următoarele:
- 100 lei (acces general)
- 125 lei (în ziua evenimetului)

Biletele s-au pus în vânzare pe 28 februarie şi pot fi achiziţionate din locaţiile: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi Staţia de Metrou Unirii 1.

Cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.RO, BLT.RO, BILETE.RO, MYTICKET.RO şi IABILET.RO.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod