Mark Ronson, 1 milion

Ronson a fost invitat sa cante la aniversarea lui Freya Dawson, o artista de la Moulin Rouge, care a implinit 21 de ani.
Ronson a fost invitat sa cante la aniversarea lui Freya Dawson, o artista de la Moulin Rouge, care a implinit 21 de ani. Pentru aceasta prestatie, artistul a primit nici mai mult nici mai putin decat 1 milion de dolari. Chiar daca este foarte mult, dupa spusele invitatilor intreaga petrecere a fost una deosebita.

"A fost un eveniment potrivit pentru regi si regine. Mancarea a fost de prima clasa, a fost foarte multa bautura, iar Mark Ronson (surpriza rezervata sarbatoritei) a fost genial. Toate fetele au fost extaziate cand l-au vazut intrand, iar el a avut un noroc chior ca "a scapat cu viata" de acolo".

Ronson nu este primul artist care reuseste sa castige atat de multi bani intr-o singura seara.

In mai, cantareata Amy Winehouse a primit un milion de dolari de la Roman Abramovich rus ca sa cante la petrecerea organizata, Daria "Dasha" Zhukova, de iubita acestuia.

In anul 2006, George Michael a primit 7 milioane de dolari pentru un show de 75 de minute, din partea unul alt milionar rus, Vladimir Potanin, iar in acelasi ani cei de la Rolling Stones si-au marit contul din banca cu 4.4 milioane pentru a canta la a 60-a aniversare a miliardarului David Bonderman.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod