Mariah vrea cea mai scumpa casa din lume

Cantareata Mariah Carey vrea sa se mute din New York in California si se pare ca vedeta isi doreste nici mai mult nici mai putin decat cea mai scumpa resedinta din lume, Fleur de Lys din Beverly Hills, in valoare de 125 milioane de dolari, afirma site-ul Nme.com. Casa, avand 15 dormitoare, o sala de cinema cu 50 de locuri, 10 camere pentru personal, un garaj pentru noua masini si o pista de jogging privata, a fost construita pentru miliardarul texan David Saperstein.
Cantareata Mariah Carey vrea sa se mute din New York in California si se pare ca vedeta isi doreste nici mai mult nici mai putin decat cea mai scumpa resedinta din lume, Fleur de Lys din Beverly Hills, in valoare de 125 milioane de dolari, afirma site-ul Nme.com.

Casa, avand 15 dormitoare, o sala de cinema cu 50 de locuri, 10 camere pentru personal, un garaj pentru noua masini si o pista de jogging privata, a fost construita pentru miliardarul texan David Saperstein.

Potrivit Contact Music, solista, care este casatorita cu actorul si cantaretul Nick Cannon, a petrecut trei luni in Los Angeles, in cautarea locuintei perfecte.

Desi pretul actual al resedintei este de 125 de milioane de dolari, suma pe care artista este dispusa sa o plateasca pentru a o cumpara nu a fost dezvaluita presei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod