Holograf a lansat videoclipul piesei „De câte ori să te iubesc“

Primăvara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toţi fanii trupei: formaţia lansează un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii

Primăvara aceasta, Holograf are un cadou special pentru toţi fanii trupei: formaţia lansează un nou videoclip, “De câte ori să te iubesc”, în care joacă maestrul Radu Beligan şi tinerii actori Ada Condeescu şi Adi Nartea.

Making of Holograf - credit foto Bogdan Moldovan (14)

Filmările, în regia lui Alex Ceauşu, au durat peste 18 ore şi au avut loc la restaurantul Biutiful by Fratelli din Centrul Vechi al Capitalei şi la studiourile Stage Expert.

Clipul este o metaforă pentru trecerea timpului, înfăţişând o tânără (Ada Condeescu) alături de un bărbat care îmbătrâneşte de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea şi apoi, de Radu Beligan).

“Este o onoare pentru noi că l-am avut alături în clipul nostru pe maestrul Radu Beligan şi o bucurie că am lucrat cu tinerii Ada Condeescu şi Adi Nartea.

Videoclipul are o idee frumoasă: îmbătrânirea şi iubirea sunt strâns legate. Ne-am inspirat din ‘Portretul lui Dorian Gray”: fata şi iubirea rămân veşnic tinere, doar personajul masculin îmbătrâneşte. ‘De câte ori să te iubesc’ este o piesă care anunţă albumul pe care îl vom lansa în această toamnă. Sperăm să fie pe planul publicului”, a spus Edi Petroşel, toboşarul trupei Holograf.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod