Holograf a filmat videoclipul melodiei „Dacă noi ne iubim“. Imagini inedite!

Formaţia Holograf a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Dacă noi ne iubim“, single extras de pe albumul „Love Affair“, cel mai recent material discografic al trupei. Filmările

Formaţia Holograf a filmat un nou videoclip, pentru piesa „Dacă noi ne iubim“, single extras de pe albumul „Love Affair“, cel mai recent material discografic al trupei.

Filmările clipului au început miercuri seară, la ora 19.00, şi s-au încheiat joi dimineaţă, în jurul orei 8.00, fiind realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport.

Clipul urmăreşte povestea unei pugiliste îndragostită de antrenorul ei. Sentimentele acesteia rămân însă neîmpărtăşite, iar la final, bărbatul pe care ea îl iubeşte este întâmpinat de iubita lui.

Regia clipului a fost semnată de Iulian Moga, iar invitat special a fost Mihai Leu.

„Am colaborat excelent atât cu Iulian, care este un profesionist desăvârşit, cât şi cu restul echipei. Încă din primul moment am fost încântaţi de scenariul clipului. Nu ne doream o poveste de dragoste clasică, siropoasă, ci una care să şocheze, să atragă atenţia“, a spus Dan Bittman.

Şi Mihai Leu a fost încântat de scenariu, fostul boxer jucându-şi în clip propriul rol, acela de arbitru de box.

Mihai a arbitrat meciul a două luptătoare de kempo, Andreea Ciugulea (campioană mondială) şi Nicoleta Zeciu.

„Mi-a plăcut foarte mult ideea prietenilor mei de la Holograf de a juca în videoclipul lor, mai ales că în prezent sunt arbitru de masă, dar mă pregătesc ca în viitorul apropiat să devin arbitru de ring. Practic, în acest proiect am jucat un rol pe care îl voi interpreta în viaţa reală în foarte scurt timp“, a încheiat Mihai Leu.

Potrivit lui Dan Bittman, videoclipul ar trebui să apară pe piaţă în maximum două săptămâni şi să fie ca un cadou pentru fanii cărora le era dor de formaţia Holograf.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod