Giulia, mai senzuală ca niciodată în videoclipul piesei „My life“

Senzualitate, pasiune şi dans. Aşa poate fi descris, în numai câteva cuvinte, noul videoclip al Giuliei, realizat pentru piesa „My life“. „My life“ este o piesă de dragoste,

Senzualitate, pasiune şi dans. Aşa poate fi descris, în numai câteva cuvinte, noul videoclip al Giuliei, realizat pentru piesa „My life“.

„My life“ este o piesă de dragoste, emoţionantă şi optimistă deopotrivă, iar videoclipul, o coproducţie HaHaHa Production şi Cat Music, în regia lui Iulian Moga, o pune pe Giulia faţă în faţă cu o veche pasiune: dansul.

Povestea clipului o aduce în prim-plan pe artistă în intimitatea dormitorului, vânată de nenumăraţi admiratori, unul mai determinat decât celălalt. Punctul culminant constă într-un moment inedit de dans contemporan.

„'My life' este o piesă reprezentativă pentru cariera mea muzicală. Simţeam nevoia să mă reinventez ca artist, să îmbrăţişez noi provocări. Clipul este simplu, dar expresiv. Personajele masculine reprezintă tipologii cu care orice femeie se întâlneşte de-a lungul vieţii. Cât despre coregrafie, pot spune că am exersat enorm pentru că mi-am dorit să iasă perfect“, a spus Giulia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod