Elena Gheorghe și Glance au lansat videoclipul „Mamma mia“

Elena Gheorghe a lansat, alături de Glance, melodia “Mamma mia”, o poveste filmică, plină de umor şi intrigi amoroase cu atmosferă siciliană, care recrează în detaliu o nuntă din sudul

Elena Gheorghe a lansat, alături de Glance, melodia “Mamma mia”, o poveste filmică, plină de umor şi intrigi amoroase cu atmosferă siciliană, care recrează în detaliu o nuntă din sudul Italiei.

Pentru filmarea clipului “Mamma Mia”, Elena a îmbrăcat din nou rochia de mireasă, interpretând rolul unei sicilience temperamentale, care are o nuntă cu… prea multe surprize.

Pentru “Mamma mia” şi rolul din clip, Elena şi-a construit şi o nouă imagine, evocând şi celebrând senzualitatea şi energia pasională a frumuseţilor din sudul Italiei.

“Imaginea mea pentru acest clip este una foarte feminină, solară, mediteraneană şi rolul pe care-l interpretez m-a dus în zona de temperament şi atitudine pe care o admir enorm, a celebrităţilor fără vârstă ale cinema-ului Italian, de la Sophia Loren şi Gina Lollobrigida până la Monica Belluci sau Maria Grazia Cucinotta”, a spus Elena.

La creaţia, producţia şi imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeaşi echipă ca şi pentru ultimele ei hituri. ”Am avut alături de mine echipa mea incredibil de talentată, aceiaşi profesionişti cu care am lucrat şi pentru Ecou, Până dimineaţă sau De neînlocuit: echipa Antz, scenariştii clipului, consultanţii mei de imagine şi de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, XXX hairstyle, Cătălin Enache- stilism şi bineînţeles, casa de producţie CAT MUSIC”, a încheiat artista.

Piesa “Mamma Mia” este o nouă colaborare a Elenei cu compozitorul şi producătorul muzical Laurenţiu Duţă şi este un featuring cu artistul Glance.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod