Connect-R a lansat o nouă melodie de dragoste, „Noi ne potrivim“

După ce s-a căsătorit şi a anunţat că Misha, soţia lui, este însărcinată, Connect-R cu o nouă piesă de dragoste, „Noi ne potrivim“, care pare a fi o declaraţie de iubire pentru aleasa

După ce s-a căsătorit şi a anunţat că Misha, soţia lui, este însărcinată, Connect-R cu o nouă piesă de dragoste, „Noi ne potrivim“, care pare a fi o declaraţie de iubire pentru aleasa inimii lui.

Această nouă piesă a lui Connect-R vine după ce artistul a lansat „Vedeta mea“ şi „Dă-te-n dragostea mea“, fiind practic o continuare a celor două melodii.

„Nu trebuie să ai în comun aceleaşi lucruri cu persoana iubită. Important este că cei doi se iubesc şi, după cum ştim, contrastele se atrag.

Acesta este mesajul transmis de cel mai recent single al meu, pe care sper să-l ascultaţi în doi. Bineînţeles că pe lângă aceste lucruri avem nevoie şi de încredere, iubire, comunicare, fidelitate şi de ce nu, de simţul umorului. Sper ca în acest single să se regăsească mulţi dintre voi. Mă inspir din viaţa personală pentru că altfel nu aş fi sincer cu fanii mei“, a spus Connect-R.

Află mai multe despre noua melodie a lui Connect-R de pe traiestemuzica.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod