„Bad boy is back“, o nouă piesă semnată Sore, în colaborare cu Dorian

După succesul înregistrat cu piesele „Different“ şi „Beautiful life“, Sore revine cu un nou single, „Bad boy is back“, interpretat impreună cu Dorian, aceasta fiind o melodie

După succesul înregistrat cu piesele „Different“ şi „Beautiful life“, Sore revine cu un nou single, „Bad boy is back“, interpretat impreună cu Dorian, aceasta fiind o melodie electrizantă şi curajoasă, perfectă pentru vară.

„Bad boy is back“ vorbeşte despre o poveste de dragoste neterminată, iar muzica şi textul sunt realizate de Sore şi de echipa de la HaHaHa Production, printre care se numără şi Dorian, un tânăr rapper talentat, care a lansat deja două piese de succes.

„Piesa reprezintă o evoluţie firească a carierei mele, după cele trei single-uri deja lansate, cu un numitor comun: nonconformismul.

Sunt convinsă că multe fete se vor regăsi în această melodie, având în vedere că mereu există cineva special care ne-a rămas în minte. De asemenea, băieţii vor zâmbi cu gândul la acea fată pe care o vâneaza cu colţul ochiului“, a spus Soré.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod