10 vedete care au scăpat de moarte în mod miraculos

Viața are o manieră stranie de a ne pune la încercare, iar pentru unele persoane, aceste teste pot fi incredibil de periculoase.
În cazul anumitor vedete, aceste momente de pericol au venit în forme aproape mortale. Iată poveștile a zece celebrități  care au trecut prin situații limită și au supraviețuit miraculos.
 
 
 
Travis Barker 
 
Travis Barker, un nume de referință în lumea muzicii, cunoscut pentru abilitățile sale excepționale de toboșar al trupei de punk rock Blink-182, dar și pentru căsnicia sa cu vedeta de televiziune Kourtney Kardashian, a fost implicat într-un accident care i-a schimbat cursul vieții pentru totdeauna.
 
În septembrie 2008, avionul privat în care se afla Barker, alături de colegul său DJ AM și alte patru persoane, a fost implicat într-un accident de proporții.
În timpul decolării, avionul a ieșit de pe pistă și s-a izbit de un dig de beton, după care a explodat. În urma impactului și a incendiului ulterior, patru dintre pasageri și-au pierdut viața, doar Barker și DJ AM (Adam Goldstein) reușind să scape cu viață, în ciuda rănilor severe suferite.
 
Barker a fost grav rănit, cu arsuri de gradul al treilea pe aproximativ 65% din suprafața corpului. A urmat un lung proces de recuperare, plin de durere și provocări. Drumul către vindecare a inclus numeroase operații și sesiuni de terapie, atât fizică, cât și psihologică.
Barker a vorbit în mod deschis despre trauma pe care a trăit-o și cum aceasta l-a influențat atât pe plan personal, cât și artistic. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
25 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod