10 vedete care au scăpat de moarte în mod miraculos

 
Orlando Bloom 
 
Orlando Bloom, cunoscut pentru rolurile sale din "Pirații din Caraibe" și "Stăpânul Inelelor", a trecut printr-o experiență terifiantă în 1998, cu mult înainte ca aceste filme să îl facă faimos la nivel internațional. Actorul a fost implicat într-un accident care l-a lăsat temporar paralizat și care i-a amenințat, nu numai cariera în plină ascensiune, dar și viața.
 
Bloom se afla la o petrecere cu prietenii, când a încercat să urce pe o terasă închisă cu o scară necorespunzătoare.
Printr-un accident  nefericit, a alunecat și a căzut de la o înălțime de trei etaje. În urma căderii, Bloom și-a fracturat coloana vertebrală, suferind o accidentare gravă care l-a lăsat paralizat pentru o perioadă de timp.
 
A urmat un lung proces de recuperare, care a inclus mai multe operații și terapie fizică intensă. Cu multă răbdare și cu ajutorul medicilor și terapeuților săi, Bloom a reușit să meargă din nou. Datorită dorinței de a continua să lucreze în industria filmului Bloom, nu numai că a învățat să meargă din nou, dar a continuat să evolueze  și în carieră.
În cele din urmă, a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
25 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod