Cei mai fericiţi copii: Vacanţă la ţară, fără computer şi smartphone

de Daniel Dumitrescu, 17 August 2017

O fotografă poloneză surprinde momentele magice ale vacanţei de vară, cu joacă în aer liber şi lipsită total de tehnologie, de care au parte copiii ei. Ca odinioară.
Izabela Urbaniak este fotografă în Lodz, Polonia, şi vicepreşedinte al asociaţiei fotografilor din acest oraş. Recunoscută pentru stilul liric al atmosferei din imaginile sale, Isabela s-a născut în 1973 şi a prins vremurile în care copilăria nu era invadată de tehnologie, ci era plină de aventuri în aer liber, de joacă, de curiozitate şi de imaginaţie, de o continuă mişcare.

Din 2002, ea a început să-şi fotografieze copiii în vacanţele de vară pe care aceştia le petrec la ţară, fără calculator, tabletă şi smartphone, pentru a demonstra că aceştia adoră jocurile şi aventurile copilăriei dacă părinţii îi încurajează în acest sens.
Imaginile ei superbe postate pe Facebook ne arată cât de important este pentru un copil să petreacă mai mult timp în natură, să interacţioneze cu alţi copii şi cu mediul înconjurător, să uite de internet şi de jocurile de pe tabletă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod