Hai in weekend, distractia te asteapta!

Pentru ziua de duminica distractia este cuvantul de ordine. Asadar, poti merge in Suburbia unde, incepand cu ora 19.00, ai liber la concertul "Just Us - Ultimul album de debut". Alaturi de cei de la Justus vor mai urca pe scena: Ganduri Diverse, Cainele aka Soldat, Teasta, Ana B, Alice, Sever, Keye Owe, Talent Music.

Concertul va fi prezentat de catre Ganduri Diverse. Intrarea 15 lei cu Cd inclus. Warm-up asigurat de Dj.W-dar.

Tot la concert ajungi si daca alegi sa mergi la... Teatrul National de Opereta Ion Dacian. Pink Martini va canta pe 22 noiembrie la Teatrul de Opereta Ion Dacian din Bucuresti in seara de inchidere a festivalului de arte Viata e frumoasa, editia 2009, organizata de TNO.
Trupa este in prezent in turneu si isi promoveaza cel de-al patrulea album de studio - Splendor In The Grass, care se va lansa si la noi undeva la finele lunii noiembrie.

Splendor In The Grass ofera 14 piese, dintre care noua sunt piese proprii si patru coveruri, ce scriu istoria trupei si inglobeaza spiritul si atitudinea specifica formatiei. Ca si pana acum, diferitele limbi in care sunt cantate piesele (engleza, napolitana, italiana, franceza si spaniola) confera albumului o paleta colora variata si extrem de interesanta de sounduri ce vor entuziasma cu siguranta fanii romani si nu numai.

Pretul biletelor variaza intre 100, 150 si 200 de lei la si se pot achizitiona de la casa de bilete a Teatrului National.


La categoria petrecerilor poti alege:

Party Live Sounds la Plach
Teatru FERICIREA FURATA
20 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod