Ce faci joi?

Ai la indemana 3 evenimente relaxante care ne aduc in mijlocul culturii. Iata care sunt recomandarile Eva.ro pentru joi:

Ai la indemana 3 evenimente relaxante care ne aduc in mijlocul culturii. Iata care sunt recomandarile Eva.ro pentru joi:

 

Targ handmade pentru copii


Targul de-o schioapa se desfasoara intre 26 mai si 1 iunie in Mansarda Verona si in librariile Carturesti din tara. Gasesti reduceri cu 10% la cartile pentru copii in limba romana si engleza, jucarii, obiecte artizanale, dulciuri bio si multe evenimente organizate in aceasta perioada. Poti consulta programul evenimentelor AICI.

 

Rendez-vous cultural cu tema Universul lui Goya


Prezentarea isi propune sa surprinda diferite ipostaze – biografice si artistice – ale lui Francisco de Goya. Vei asista la o introducere in opera si biografia – „fantastica” sau nu – a lui Goya, insotita de proiectii video cu cele mai interesante si controversate creatii ale pictorului spaniol.



Ora - 17:00
Locatia - Muzeul National de Arta al Romaniei, intrarea Auditorium (Stirbei Voda 1-3)
Tarif - 4 lei /2 lei redus (biletul de acces in expozitie), plus 5 lei taxa de Rendez-vous
Durata: 2 ore

 

Despre muzica din Baroc, cu Dan Dediu si invitatii sai


Daca te intereseaza muzica din baroc, poti sa iti petreci seara la Institutul Cultural Roman unde are loc cea de-a doua intalnire din seria „Restul e muzica... Comentand istoria muzicii clasice cu Dan Dediu si invitatii sai”. Tema acestei intalniri este Muzica din Baroc.

Invitatii compozitorului Dan Dediu vor fi Ansamblul de Barockeri al Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti, coordonat de Mihai Ghiga si Adrian Buciu, si solistii Valentina Nafornita (soprana) si Adrian George Popescu (contratenor).

Ora - 18:30
Locatia: Institutul Cultural Roman 

Accesul publicului este liber

26 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod