Fustele de vara, in mare voga

In general, oamenii cred ca fustele scurte sunt potrivite numai atunci cand adoptam o tinuta sport, insa lucrurile nu stau tocmai asa.
In general, oamenii cred ca fustele scurte sunt potrivite numai atunci cand adoptam o tinuta sport, insa lucrurile nu stau tocmai asa. Ideea de fusta scurta a fost introdusa in Europa in anul 1960, atunci vorbeam insa de fusta midi, pentru ca mai tarziu sa apara fusta mini, foarte scurta.

Cea care a avut curajul de "a creiona" astfel de modele a fost Mary Quant, un designer din Marea Britanie, pentru ca mai apoi sa-i urmeze exemplul Andre Courreges, din Spania.

De atunci multe femei au adoptat acest stil vestimentar, fie pentru ca se simt confortabil, fie ca se simt sexi, pentru ca toata lumea intoarce capul dupa ele pe strada.
Haideti sa vedem, in continuare, care sunt tendintele atunci cand vine vorba despre fustele scurte, pentru sezonul cald.

Ca si materialele, este clar ca cele mai cautate vor fi cele din tesaturi vaporoase care sa nu incinga si care sa asigure comoditatea dupa care plangem cu toatele. Nu este gresit, ba chiar este de dorit ca in dressing sa existe si fuste din denim, ca doar denimul este cel mai... iubit dintre materiale.

Materialul ca materialul, dar imprimeurile si culorile vor face diferenta anul acesta.
Astfel, poti apela la materiale imprimate, anul acesta tendintele spun ca cele mai potrivite sunt imprimeurile geometrice, marinaresti, dar si cele florale, in dimensiuni foarte mari. Daca este sa vorbim despre culori, putem spune simplu ca nu vom da gres daca le alegem pe cele care se potrivesc cel mai bine sezonului cald: verde, rosu, roz, galben, portocaliu, bleumarin, alb.

La capitolul croiala lucrurile nu s-au schimbat extraordinar fata de anul trecut. Pe langa fustele drepte, clasice deja, nu putem sa refuzam o fusta gogosar, daca ne ajuta silueta.
De asemenea, fusta conica este extrem de eleganta, modeland silueta intr-un fel la care cei din jurul tau nu vor ramane indiferenti. Nu uita de fusta de printesa, alternativa scurta a rochiei de printesa, o piesa vestimentara care-ti va da un aer romantic si proaspat.


Care este legatura dintre tine si... fusta scurta?

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Giulia pe 18 Sep 2010, 10:56
    Picioare frumoase...

    Fetelor, tatal meu nu o lasa nici acum pe mama sa poarte fuste mai lungi de genunchi...si nu pt ca ar avea mintea scurta..el sau mama, doar pt ca are picioare frumoase si se mandreste cu ea...

    2
    1

  • saby pe 14 Aug 2010, 05:51
    complexate?

    importanta este atitudinea!in plus dak nu ai ce arata fii:”gogosar”si indura cum iubitul/sotul saliveaza dupa”juma...de fund”......astea sunt rautati de femeie care urata....

    1
    1

  • diana pe 30 Mai 2010, 10:40
    dimpotriva

    mie imi plac foarte mult.pe vremuri,in anii 80 parea extravagant,mai ales la tara,si mai ales pt k eram mai bine facuta,akm am 40 de ani si ar trebui sa port fuste lungi,consider ca nu imi sta bine decat cu fusta scurta si asta nu pt a-mi arata fundul,sau pt a demonstra k am mintea scurta,astea-s mentalitati de bunika,dar si in perioada bunicii femeile erau elegante ,deci daca aveti picioare frumoase,nu are rost sa le ascundeti pe sub fuste!!!

    1
    1

  • b pe 27 Mai 2010, 13:02
    FUSTA=MINTE

    cum e mintea ...si fusta

    1
    1

  • super.muscaa pe 27 Mai 2010, 00:18
    fusta scurta

    ha ha ha ,buna intrebare! Intre mine si o fusta scurta una nu preea mare :">mi.e imi place mult sa pot fuste gogosar :"> nu dinanale care ti-se vede juma' de fund. Chiar scuza-mi expresia dar este adevarul! pupicii!

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod