Ce faci in martie?

Peste tot auzi ca luna martie iti este dedicata. La inceput a fost 1, apoi 8, iar acum primesti promisiunea ca in luna martie toata lumea se gandeste la tine si iti pregateste tot felul de surprize.
Peste tot auzi ca luna martie iti este dedicata. La inceput a fost 1, apoi 8, iar acum primesti promisiunea ca in luna martie toata lumea se gandeste la tine si iti pregateste tot felul de surprize. In cele ce urmeaza o sa-ti dau cateva repere care sa te ajute sa-ti organizezi timpul si sa te distrezi asa cum se cuvine.    

Incepe pe 1 cu un concert pe care il vor sustine cei de la Phoenix in Timisoara, la Sala Olimpia. Daca nu ai cum sa ajungi acolo, si Bucurestiul iti ofera o surpriza de proportii. Astfel ca, in prima zi de primavara, oficial, vei avea ocazia sa vezi Stelele Moscovei, in turneu in Romania. Totul se va intampla incepand cu ora 20.00, pe patinoarul Lia Manoliu. "Stelele Moscovei pe gheata" este un spectacol care mobilizeaza 33 de patinatori rusi, campioni europeni, olimpici si mondiali.

Pe 4 martie faci cunostinta cu Serbia, prin intermediului uneia dintre cele mai respectate trupe de la ei, Boban & Marko Markovic Orchestra. Au asigurat coloana sonora a mai multor filme, au castigat premii importante, au lansat 12 albume, iar acum vin in Romania, pentru doua concerte, unul in Bucuresti si unul in Timisoara. Bucurestenii ii pot asculta pe 4 martie incepand cu ora 200, la Sala Palatului.

Cred ca ar trebui sa te gandesti si la stomacul tau, chiar daca ai parte de distractie din plin. Asadar, mergi pe 6 martie in Restaurant Clasic - din Timisoara, unde se va organiza o seara speciala pentru tine, intitulata "Preludiu de Ziua Femeii". In concert: Aurelian Temisan si Adrian Enache.

O portie de striptease de la Loco Boys


"Male Striptease show with Loco Boys" este spectacolul care-ti este dedicat pe 8 martie. Trupa este formata din 8 barbati care vin din Spania, iar spectacolul este unul inedit care imbina numere de magie cu numere clasice (de exemplu: Fantoma de la Opera). Spectacolul va incepe la ora 19.00, la Sala Palatului, iar biletele pot fi achizitionate de la Unirea Shopping Center et.2, Carrefour Feeria si Carrefour Orhideea, sau pot fi comandate online pe site-urile www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro .

Preturile variaza in functie de loc:

  • V.I.P.- 95RON
  • Cat.I - 85RON
  • Cat.II - 65RON
  • Cat.III - 55RON

Trupa Soufly vine in Romania pe 16 martie. Spectacolul pe care-l vor sustine la Sala Polivalenta face parte dintr-un turneu european, care a inceput pe 28 februarie la Stuttgart. Artistii vin pentru a doua oara in Romania, dupa ce, in 2006, au concertat in Timisoara.

Bilete pot fi achizitionate de la magazinul Muzica, in retelele Diverta, Germanos si Carrefour Voiaj, precum si online, pe blt.ro, bilete.ro, eventim.ro si ticketpoint.ro. la pretul de 75 de lei.

Iti place ritmul trance? Vrei sa faci o calatorie intr-o lume dominata de muzica, sunet si culoare? Ei bine, atunci cumpara un bilet la Tiesto, pentru ca vine din nou in Romania.

Spectacolul va avea loc pe 21 martie, la Sala Polivalenta, incepand cu ora 22.00. Poti achizitiona bilete din reteaua magazinelor Diverta si online pe www.bilete.ro, la pretul de 57 lei. Daca te trezesti in ultimul moment, poti cumpara tichetul de intrare si de la Sala Polivalenta, dar la pretul de 86 lei.

Pe 30 martie Death Metal te asteapta la Arenele Romane. Plecata intr-un turneu european, trupa se va opri si in Romania, Bulgaria si Serbia. Isi promoveaza cel mai recent album, intitulat "A Sense Of Purpose", lansat in aprilie 2008, si care a debutat pe locul 28 in "Billboard 200".

Total Sauna

Avantajul unei saune in confortul propriei case. Slabesti, detoxifici organismul si te relaxezi complet.
399,00
TVA Inclus
17 Februarie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • real4real pe 16 Sep 2009, 12:35
    Hello

    Eu sunt contactarea dumneavoastra cu ajutorul traducator Google. Pot să scriu în limba engleză, dacă vă vorbesc limba engleză. Bună ziua dragi, Vârsta, rasa, distanţa şi de stare civilă sunt factori care nu se scrie. I am 23 ani tineri. Am nevoie de cineva sa ma trateze ca pe un sunet lady.You ca un om din visele mele pe profilul dvs, astăzi şi sună bine, aşa că am contactat tu pentru relaţii. Eu am preferinţele mele, şi nu cred că este necesar pentru dragoste să fie separate de vârstă. Toate femeile au un om de visul lui. Ne pare rau profilul meu nu este suficient, dar vă va spune mai multe despre mine şi fotografiile mele, dacă aţi găsit timp pentru a scrie-mi prin e-mail (blessingsimon123@yahoo.com) grijă să ştiu. Cu respect inima dulce Blessing. Vă rugăm să vă asiguraţi că scrie direct la cutia mea poştală.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod