Ce au vrut să facă şi ce le-a ieşit: 20 de imagini amuzante în care un tort a devenit tortură

de Daniel Dumitrescu, 27 Iunie 2017

Un tort superb, din frişcă sau ciocolată, tronând semeţ într-o fotografie perfectă de pe Instagram nu înseamnă că oricine poate să facă aşa ceva. Iată mai multe dovezi care te fac să râzi copios!
Problema cu internetul este că face ca toate lucrurile să pară uşoare, remarcă, pe bună dreptate, Bored Panda. De exemplu, vedem deseori fel de fel de realizări gastronomice apetisante, fie că e vorba de o pizza, de paste sau de o simplă supă care arată irezistibil.

Dar lucrurile scapă de sub control când dăm peste un tort magic - are loc o reacţie care ne manipulează creierul şi parcă ne transmite într-una "Vrei şi tu! Vrei şi tu!". Iar de aici până la "Fă-l şi tu! Fă-l şi tu!" nu mai e decât un pas, acel pas care face diferenţa între o poză şi o capodoperă sau o catastrofă dulce.

Astăzi elogiem catastrofele. E momentul să vedem partea grea dar amuzantă a realizării unui tort memorabil. Tot ce a fost mai frumos pe Instagram, Pinterest sau alte reţele de socializare a inspirat asemenea dezastre cu frişcă şi ciocolată, care par făcute din plastilină de copiii de la grădiniţă.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod