Ce a făcut o femeie când a fost nevoită să plece în vacanță fără soțul ei

Un cuplu din Pakistan se pregătea să meargă în Grecia, într-o vacanță plătită în avans. Dar soțul ei n-a primit viza, așa că femeia a plecat singură și a făcut niște poze care au cucerit internetul.
Arsalaan Sever Bhatt și soția sa, Huma Mobin, își doreau o a doua lună de miere și stabiliseră să plece într-o vacanță de 10 zile în Grecia, împreună cu părinții lui. Ca un făcut, toți au primit viza, numai el nu.

Huma Mobin avea doar două variante: să rămână acasă și să-și ia adio de la banii cheltuiți sau să meargă înainte. Amândoi au decis că e mai bine să plece, dacă banii au fost deja plătiți, măcar așa unul dintre ei va trăi experiența la care au visat.

Așa că, luna trecută, Arsalaan Sever Bhatt a rămas în Lahore, iar Huma a luat avionul spre Atena.
Tânăra a hotărât atunci să facă mai multe poze prin care să-i demonstreze soțului cât de mult îi lipsește, foografiindu-se în diferite destinații. Numai că în loc de zâmbet, ea a afișat de fiecare dată o expresie de regret atât de amuzantă, încât imaginile au devenit virale pe Facebook, relatează site-ul indiatimes.com.

Arsalaan și Huma s-au căsătorit în decembrie 2015 și au plecat în luna de miere în Maldive, iar atunci n-au avut probleme cu viza, relatează Daily Mail.


În cele mai multe poze, femeia ține capul sprijinit pe un braț întins, ca și cum ar sta alături de partenerul său, o ipostază care i-a amuzat pe internauții din toată lumea, ceea ce Huma a și urmărit.
Și ca să fie cu adevărat o vacanță memorabilă, la jumătatea sejurului ea și-a scăpat telefonul în Marea Egee, așa că a început să facă alte poze, prin care să arate cât de mult îi lipsesc soțul, dar și aparatul.

Imaginile s-au răspândit repede pe internet, oamenii apreciind-o pe Huma pentru puterea ei de a se adapta la situații nefericite și de a face haz de necaz.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod