Ce a făcut o femeie când a fost nevoită să plece în vacanță fără soțul ei


Un cuplu din Pakistan se pregătea să meargă în Grecia, într-o vacanță plătită în avans. Dar soțul ei n-a primit viza, așa că femeia a plecat singură și a făcut niște poze care au cucerit internetul.
Arsalaan Sever Bhatt și soția sa, Huma Mobin, își doreau o a doua lună de miere și stabiliseră să plece într-o vacanță de 10 zile în Grecia, împreună cu părinții lui. Ca un făcut, toți au primit viza, numai el nu.

Huma Mobin avea doar două variante: să rămână acasă și să-și ia adio de la banii cheltuiți sau să meargă înainte. Amândoi au decis că e mai bine să plece, dacă banii au fost deja plătiți, măcar așa unul dintre ei va trăi experiența la care au visat.

Așa că, luna trecută, Arsalaan Sever Bhatt a rămas în Lahore, iar Huma a luat avionul spre Atena. Tânăra a hotărât atunci să facă mai multe poze prin care să-i demonstreze soțului cât de mult îi lipsește, foografiindu-se în diferite destinații. Numai că în loc de zâmbet, ea a afișat de fiecare dată o expresie de regret atât de amuzantă, încât imaginile au devenit virale pe Facebook, relatează site-ul indiatimes.com.

Arsalaan și Huma s-au căsătorit în decembrie 2015 și au plecat în luna de miere în Maldive, iar atunci n-au avut probleme cu viza, relatează Daily Mail.


În cele mai multe poze, femeia ține capul sprijinit pe un braț întins, ca și cum ar sta alături de partenerul său, o ipostază care i-a amuzat pe internauții din toată lumea, ceea ce Huma a și urmărit.
Și ca să fie cu adevărat o vacanță memorabilă, la jumătatea sejurului ea și-a scăpat telefonul în Marea Egee, așa că a început să facă alte poze, prin care să arate cât de mult îi lipsesc soțul, dar și aparatul.

Imaginile s-au răspândit repede pe internet, oamenii apreciind-o pe Huma pentru puterea ei de a se adapta la situații nefericite și de a face haz de necaz.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod