căţel

Micul „terorist“ a făcut prăpăd: Un căţel a spart 100 de baloane în 39 de secunde! Video amuzant

Twinkie, un căţel din rasa Jack Russell Terrier, a intrat în Cartea Recordurilor după această ispravă, iar imaginile amuzante au devenit virale pe internet.

Da, există un record mondial şi pentru aşa ceva! Twinkie, un Jack Russell Terrier din California, tocmai a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a bubuit 100 de baloane în doar... 39.08 secunde. Ceea ce înseamnă o medie incredibilă de 2,5 baloane sparte pe secundă. Pentru aşa ceva e nevoie de un elev destoinic şi de un antrenor perseverent.

Precedentul record fusese stabilit de Cally the Wonderdog, un câine care a participat şi la show-ul "Britain's Got Talent", în 2015, dar rivalul american s-a dovedit mai bun cu două secunde, scrie Daily Mail.

Filmuleţul amuzant în care "teroristul" Twinkie face ravagii printre baloanele roşii a devenit viral pentru internet, oamenii fiind amuzaţi de rapiditatea cu care câinele le sparge.

Twinkie are pedigree de campioană.

Ea este deţinută de Doree Sitterly, cea care a fost şi stăpânul şi antrenoarea mamei sale, Anastacia. Căţeluşa a stabilit recordul la spart baloane în 2005, iar în 2008 l-a depăşit. În plus, Anastacia este şi model - a apărut în Vogue, pe site-ul Mighty Dog şi într-o reclamă pentru Target, precum şi în ediţia din 2011 a Cărţii Recordurilor. Anastacia e o vedetă, are chiar propriul site, scrie cotidianul britanic.

Povestea acestor recorduri a început într-un ajun de Crăciun, când Anastacia a luat-o razna şi a spart toate baloanele cu care stăpâna ei decorase casa.

Atunci Doree Sitterly s-a gândit să transforme "ura" animalului său împotriva baloanelor în ceva amuzant, aşa că a antrenat-o pe Anastacia până când aceasta a început să-şi bată propriile recorduri.
Patrupedul a devenit o atracţie inedită în Statele Unite, participând la numeroase show-uri de televiziune, la campanii umanitare, petreceri în aer liber, alături de stăpâna ei.

Despre Twinkie nu se ştie dacă "talentul" său este nativ sau a fost dobândit după antrenamente intense.
Dar un lucru e sigur: a fost o victorie personală şi profesională, notează, amuzaţi, jurnaliştii de la Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod