Vacanţa de vară. 5 bilete de avion cu preţuri sub 100 de euro

Dacă vara găseşti bilete de avion sub 150 de euro la companiile de linie, eşti bun. Dacă găseşti sub 100 de euro la cele low-cost, eşti norocos. Exersând “aruncatul cu privirea” prin

Dacă vara găseşti bilete de avion sub 150 de euro la companiile de linie, eşti bun. Dacă găseşti sub 100 de euro la cele low-cost, eşti norocos. Exersând “aruncatul cu privirea” prin sistemele de rezervare, câteva tarife mi-au gâdilat în mod plăcut retina. Nu le ţin pentru mine. Vezi, poate te ajută!

Happy blond woman with passport against blue sky with plane

Timişorenii nu prea zboară la Veneţia. Altfel nu îmi pot explica tariful de 108 lei (24 euro) pe care l-am găsit la început de iulie la Wizz Air. Preţul e pentru o cursa dus-întors şi include numai bagaj mic de mână.

Vacanţa europarlamentarilor aduce şi preţuri mai mici către Bruxelles, din Bucureşti.

Ryanair te duce în capitala Belgiei cu 70 de euro. Şi la low-costul irlandez ai bagaj de mână inclus.

Bari e un oraş tare fain, în sudul Italiei, despre care am scris în iarnă. 378 de lei (85 euro) e un preţ de bun simţ pentru jumătatea lunii iulie. Tot cu Wizz-ul.

Acelaşi preţ, aceeaşi companie, acelaşi tarif. Destinaţia diferă – Geneva. Cred că e cea mai bună perioadă de vizitat Elveţia, numai să nu prinzi o săpătămână cu ploaie în fiecare zi.

În fine, Malta, 16 cu 23 iulie.

Tot până în 100 de euro e biletul (428 lei).

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod