Perioadele anului în care găseşti cele mai ieftine bilete de avion

Din experienţa mea, pentru că nu o să-ţi vorbesc aici din cărţi, cele mai bune oferte de bilete de avion le-am întâlnit pentru finalul lui octombrie şi cea mai mare parte a lunii noiembrie.

Din experienţa mea, pentru că nu o să-ţi vorbesc aici din cărţi, cele mai bune oferte de bilete de avion le-am întâlnit pentru finalul lui octombrie şi cea mai mare parte a lunii noiembrie. Este perioada cea mai aglomerată la serviciu pentru multă lume, vremea se răceşte în Europa şi aşteptăm sărbătorile de iarnă. Şi vă povesteam în acest sens, despre biletele de 30-35 de euro spre Londra. Dus-întors. Majoritatea în noiembrie.fly fear

Aşa că încerc să creionez câteva idei despre Dead Zones (perioadele în care zbori cel mai ieftin) şi despre felul în care ajungi la biletele alea ieftine pe care cu toţii ni le dorim.

Bilete foarte ieftine de avion (în special la companii low-cost) găseşti pentru călătorii făcute de la mijlocul lunii octombrie, până spre finalul lunii noiembrie.

Vei vedea în această perioadă şi o avalanşă de reduceri.

Primele zile din decembrie mai pot oferi surprize plăcute pe anumite destinaţii. E perioada în care mulţi dintre noi aşteptăm sărbătorile şi nu suntem dispuşi la cheltuieli suplimentare. În plus, pleci undeva pe 10 decembrie, s-ar putea să stai acasă de Crăciun şi Revelion.

Efectul “diaspora”. De pe 13-14 decembrie (în funcţie de cum cad weekendurile în luna respectivă), românii care muncesc în străinătate încep să vină acasă, pentru a sta cu familia.

Uită-te de curiozitate pe tarifele curselor Roma-Bucureşti, operate de Blue Air, în luna decembrie. Este perioada în care e ieftin să te duci către Italia sau Spania, dar nu ai cum să te întorci la un preţ rezonabil. “Valul” va fi în sens invers după 2-3 ianuarie, şi se potoleşte de abia pe la mijlocul lunii ianuarie.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod