Ce preţuri sunt în Amsterdam. Cât te costă o vacanţă în capitala Olandei

La ce te gândeşti când auzi cuvântul Amsterdam? În cazul în care eşti mai petrecăreţ din fire, răspunsul se înscrie uşor în triunghiul fete-iarbă-bere. Amatorii de artă ar putea

La ce te gândeşti când auzi cuvântul Amsterdam? În cazul în care eşti mai petrecăreţ din fire, răspunsul se înscrie uşor în triunghiul fete-iarbă-bere.
ploaie-amsterdam

Amatorii de artă ar putea spune Van Gogh-Rijmuseum-Stedelijk. Cert e că în Amsterdam, indiferent de fire şi de preferinţe, găseşti ceva de făcut. Îţi trebuie doar o bicicletă sau pingele bune la încălţări, că să baţi zona centrală, care apropo, nu e atât de mare pe cât te-ai aştepta.

La toate astea trebuie să se adauge o doză mare de noroc.

Adică să nu plouă. Nu-mi aduc aminte să fi fost vreodată în Amsterdam să nu prind măcar unul din cele 3 fenomene – ceaţă, ploaie sau burniţă. Şi am ajuns de vreo 7 ori.

Din România spre Amsterdam nu există, cel puţin deocamdată, curse aeriene low-cost. Aşa că pentru a zbura fără escală, trebuie să alegi între TAROM şi KLM. Preţul unui drum, dus-întors, cu toate taxele incluse şi bagaj de cala, porneşte de pe la 150-160 de euro.

Citeşte mai mult pe blogul meu The Guide sau urmăreşte-mă pe Facebook.

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod