Luminile Nordului: Cele mai frumoase imagini cu aurora boreală

Natura este artizanul suprem și continuă să ne uimească și să ne inspire. Acești fotografi talentați au reușit să suprindă unul dintre cele mai impresionante fenomene ale planetei noastre, aurora boreală.
După un an greu, în care am fost obligați să ne calculăm fiecare pas de teama pandemiei și în care pentru mulți călătoriile au rămas doar la stadiul de plan, ne putem mângâia sufletul cu câteva imagini splendide surprinse la polii Pământului de fotografii pasionați de aurora boreală.

Acest fenomen se petrece în regiunile de la mare latitudine, din cauza perturbărilor provocate de vântul solar în câmpul magnetic terestru. Aurora boreală este magnifică și pare ireală. Este unul dintre lucrurile pe care cei mai mulți oameni își doresc să le vadă cu ochii lor.
Până când vom putea călători din nou, ne putem bucura de cele mai bune 25 de imagini premiate în concursul foto "Northern Lights Photographer of the Year", organizat de Capture the Atlas.

"Am creat acest concurs acum trei ani cu scopul de a-i inspira pe alții să descopere și să afle mai multe despre acest fenomen frumos. Să vezi și să fotografiezi Luminile Nordului este una dintre cele mai mari dorințe ale multor oameni, iar pentru cei mai mulți dintre ei, este o experiență de viață.
Însă acest lucru nu-i mereu ușor, ținând cont de condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru a vedea aurora, adică să călătorești la o latitudine mare, să stai în frig și să ai noroc să nu fie nori"
, se arată pe site-ul competiției.

"După trei ediții, am reușit să inspirăm mulți oameni să urmărească și să se bucure de această experiență din altă lume. Astăzi, această colecție este de referință pentru fotografii Luminilor Nordului. Calitatea imaginii trebuie să fie superbă, dar și povestea din spatele ei.
Nivelul crește cu fiecare ediție și tot mai mulți fotografi vor să se înscrie în fiecare an. În același timp, este o inspirație pentru fotografii începători care vor să învețe mai multe despre acest tip provocator de fotografie"
, au mai scris organizatorii concursului.

Bored Panda a publicat cele mai frumoase fotografii premiate la ediția din acest a concursului dedicat Luminilor Nordului.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod