Intalnire cu un american

Stii ce imi place foarte tare? Atunci cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva necunoscut, intr-un loc la fel de necunoscut. Nu stiu la ce sa ma astept, dar nici nu apuc sa ma ingrijorez...
Stii ce imi place foarte tare? Atunci cand trebuie sa ma intalnesc cu cineva necunoscut, intr-un loc la fel de necunoscut. Nu stiu la ce sa ma astept, dar nici nu apuc sa ma ingrijorez din aceasta pricina, fiind ocupata sa gasesc locul de intalnire. La cat sunt de aiurita, nici nu e de mirare...

Dupa ce am schimbat cel putin sase mesaje si nu stiu cate mailuri, am reusit sa stabilim o ora si o zi in care amandoi suntem liberi. Persoana in cauza este un american indragostit de Beirut. Trebuia sa ne intalnim la Torino, in Gemazyeh.
Cand sunt la vreo 15 minute de pub, ma suna N. sa imi spuna ca e plin la Torino si ma asteapta la Kankaya.   

Toate bune si frumoase, doar ca eu nu am mai fost la Kankaya. Asa ca am pus mana pe mobil (uite cum mi se duc mie unitatile - si Libanul este in topul tarilor cu cele mai mari tarife la convorbirile pe mobil) - si mi-a explicat N. ca trebuie sa trec de strada Godot si de o a doua strada pe stanga, urc vreo 50 de metri, vad o farmacie si mai urc 100 de metri si vad locul.

Ei, nu aveam cum sa nu il vad, fiind atat de precis ghidata.
Am inchis chiar inainte sa intru. Ideea era ca, fiind prima data cand ne vedeam, ar fi trebuit sa astept un minut, sa intru si sa vad cine are telefonul la ureche. Locul era plin de americani, dar noroc ca N. mi-a facut cu mana.

Atmosfera este placuta in Kankaya, servirea amiabila, asa ca, daca treci prin zona, iti sugerez sa si intri.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Manuela pe 12 Mai 2008, 23:15
    merci

    Elian: Multumesc frumos si sa ne vedem cu bine :)

    0
    0

  • Elian pe 6 Mai 2008, 17:05
    gura lumii sloboda!

    Manuela, de la noi numai de bine! Stim cum esti cand ai fost la noi in casa si nu ti urez decat sa o tii numai asa! Micile ganduri asternute in scris, precum si marile articole publicate unde stim noi nu fac decat sa contureze un mare puzzle care ar trebuie facut cu Liban! Iar vorbele celor care nu vad intregul stii ce atentie sa le acorzi! Sper sa ne vedem cat mai curand pentru ca ultima data nu am mai apucat sa ne mai vedem de bun ramas! Cele bune si stii de unde sa ne iei!

    0
    0

  • dana pe 17 Apr 2008, 10:47
    si totusi

    unde sunt impresiile de calatorie pe care le caut la acest capitol? In afara de subiectul cu Libanul in care am gasit cateva informatii si descrieri interesante, in rest nimic despre calatorii, adica, locuri, fapte, obiceiuri, intamplari, aventuri, monumente, sfaturi pentru cei care intentioneaza sa ajunga acolo, impresii. Si altceva decat Libanul nu mai stiti? Pot sa povestesc eu despre Canada? Poate sa povesteasca altcineva despre Canada? De fapt eu Canada cautam dar a fost bun si Libanul si altele numai sa fie.

    0
    0

  • Manuela pe 15 Apr 2008, 22:34
    raspuns

    Cum nu ne cunoastem, nu imi permit sa va vorbesc la per tu. Putina decenta nu strica, chiar si online, stimate domnule. Pentru dvs si altii care ar putea sa va impartaseasca curiozitatea, precizez ca acest comentariu face parte dintr-un scurt proiect, in genul, jurnal de calatorie. Nu e reclama la respectivul local, ci descriu o dupa-amiaza petrecuta in Beirut, la fel cum am scris in linii generale, despre vizita din taberele de refugiati, vizitarea unei biserici, s.a.m.d

    0
    0

  • Americanul pe 15 Apr 2008, 06:28
    Si ?

    Si care este de fapt subiectul acestui articol ? O reclama ptr Kankaya ? Nu am inteles...sper ca ai avut un randevous frumos cu americanul tau...de ce nu te muti la Beirut ?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod