Ce frumoși sunt Alpii! 32 de imagini de pe culmile Germaniei

Nu degeaba sunt cei mai atrăgători munți ai Europei! Alpii sunt speciali, iar aceste imagini din Germania explică de ce atrag atât de mulți turiști.
Lanțul muntos european care se întinde din Austria și Slovenia până în sud-estul Franței, trecând prin nordul Italiei, sudul Elveției, Liechtenstein și sudul Germaniei, atrage cei mai mulți turiști pasionați de munte de pe continent. Cu o lungime de aproximativ 1.200 de kilometri și acoperind o suprafață de circa 200.000 de kilometri, Alpii se remarcă prin peisajele superbe și prin cele 128 de piscuri care depășesc altitudinea de 4.000 de metri, între care strălucește, firește, cel mai înalt și mai faimos vârf, Mon Blant (4.810 metri).

Germania se numără printre țările norocoase al căror teritoriu este îmbogățit de lanțul alpin.
Christine Madeux, montaniardă experimentată, pasionată totodată de fotografie, a locuit 13 luni în orașul Garmisch-Partenkirchen din Bavaria, pe care ea îl consideră "paradisul excursioniștilor". Într-o țară care se mândrește cu atâtea lacuri montane, pajiști și păduri ca-n povești, recomandarea ei este să vizitați neapărat Alpii din sudul Germaniei, pentru că, spune Christine, nicio zonă nu rivalizează cu frumusețea acestei regiuni.

"Când oamenii mă întreabă de ce m-am stabilit în Germania, aceste 32 de fotografii rezumă tot.
Alpii. Sunt pur și simplu magici. Bucurați-vă de câteva dintre aventurile noastre"
, a explicat fotografa pentru Bored Panda. Imaginile pe care Christine Madeux le-a publicat pe Instagram nu mai au nevoie de nicio prezentare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod