4 zile de snowboard în Saafelden Leogang, cea mai mare zonă de schi a Austriei

Sunt 270 de kilometri de pârtii în regiune, 140 pentru începători şi 110 pentru avansaţi. Ultimii 20 de kilometri sunt trasee “negre” pentru riderii profesionişti E 6 dimineaţa şi

Sunt 270 de kilometri de pârtii în regiune, 140 pentru începători şi 110 pentru avansaţi. Ultimii 20 de kilometri sunt trasee “negre” pentru riderii profesionişti

sport-arena-leogang

E 6 dimineaţa şi de afară se aud deja ratracurile care au început să pregătească pârtiile pentru o nouă zi de schi. Sunt în Saafelden Leogang, practic în cea mai mare zonă de schi a Austriei – The Saalbach Hinterglemm Leogang Ski Circus.

Spun “schi”, la modul generic, că doar nu mi-or interzice accesul cu placa pe cei 270 de kilometri de pârtii din regiune.

Glumesc, desigur. De fapt, dacă stau să mă gândesc mai bine, pentru omul Jurcă sunt doar vreo 250 de kilometri – 140 pe pârtii pentru începători şi 110 de avansaţi.

Ultimii 20 de kilometri sunt trasee “negre” pentru riderii super-profi. Iar dacă doamna nu îmi punea în vedere la Bucureşti că dacă vin “buşit” de la placă, jar mănânc, le încercam şi pe acelea. Doar n-o fi dracul chiar atât de negru.

Citeşte mai mult pe blogul meu www.mihaijurca.ro sau urmăreşte-mă pe Facebook.

 

mihai-jurca
mihai-jurca
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod